به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با نظارت هایی که توسط مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های طیور استان انجام می دهند تا گوشت سالم به دست مصرف کننده برسد سالانه 5 میلیون و ششصد هزار تن گوشت مرغ در استان نظارت بهداشتی می شوند.
دکتر عبدالمحمد نجاتی افزود: در استان چهارمحال وبختیاری 204 واحد مرغداری نیمچه گوشتی وجود دارد که سالانه حدود 24 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود.
نجاتی تصریح کرد، از این تعداد واحد پرورش مرغ 8 واحد آن اقدام به پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک می نمایند.
وی در ادامه افزود: این واحد های مرغداری پس از گذراندن آزمایشات لازم و اطمینان از عدم وجود باقی مانده های آنتی بیوتیک در مرغداری ها اجازه دارند مرغ تولیدی واحد خود را به کشتارگاه اعزام نمایند.
نظر شما